«

»

Sep 16

Bericht afdrukken

3FM start de 90s request

3FM 90s Request

© 3FM.nl

 Vandaag is de 90s request gestart op 3FM!  Van  16 september tot en met 23 september is het de week van de nineties, alle nummers van 1990 tot en met 1999 kunnen worden aangevraagd bij de DJs van 3FM. Van keiharde housemuziek, happy hardcore tot moderne hiphopmuziek, de nineties waren erg uiteenlopend dat is duidelijk. Van MC Hammer, Party Animals en Michael Jackson tot Will Smith, 2pac, de Backstreet Boys, 2Unlimited waren er verschillende populaire artiesten. De ene artiest bleek een hype de ander werd een internationale topartiest. Over smaak valt te twisten maar dat de nineties enorm veel sterren heeft voortgebracht daar mag geen twijfel over bestaan.

De start van 90s Request op 3FM gaat niet onopgemerkt voorbij, gedurende de hele dag zijn zij al diverse klassiekers uit de jaren ’90 aan het draaien. En voorafgaand aan deze week hebben de 3FM djs een eigen clip gemaakt met verschillende nineties classics. In de clip zijn onder andere Coen Swijnenberg, Gerard Ekdom, Giel Beelen, Bart Arens, Paul Rabbering en Timur Perlin. Wij willen jullie natuurlijk de clip niet onthouden en valt hier meteen te bekijken.


 

Via de website van 3FM is het mogelijk om je eigen 90s playlist aan te maken. Ook is het inzien van andere playlists mogelijk om terug te kijken naar de prachtige muziek periode van de nineties. Om te genieten van de 90s request is het mogelijk via Glazenhuis 3FM te kijken naar de webcam van 3FM. Kijk daarvoor bovenin het menu op ‘Meeluisteren met 3FM’.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/3fm-90s-request/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>