«

»

Dec 16

Bericht afdrukken

3FM Serious Request Veiling

Marktplaatsveilt.nl voor Serious Request

© Marktplaatsveilt.nl

We waren het al gewend van de vorige edities van Serious Request, maar ook in 2012 is er weer een heuse veiling. In de veiling worden verschillende spullen de één duidelijk meer waardevol dan de ander geveild waarbij het bedrag naar het Rode Kruis gaat, het goede doel van Serious Request 2012. In de veiling staan onder andere spullen van bekende Nederlanders, leuke en nuttige workshops, een plaats in het Elftal van Coen & Sander, een dag nieuws lezen met NOS op drie en nog veel meer leuke items.

Hoe gaat het winnen van een bepaald veilingitem nou precies in zijn werk zul je je misschien afvragen? Als voorbeeld nemen we het nieuwslezen voor NOS op drie vanuit het Glazen Huis. Wil jij de altijd charmante Fleur Wallenburg of net-niet kale kop van Nederland Bart-Jan Cune vervangen? Ga naar https://www.marktplaatsveilt.nl dit is een website dat bij 3FM hoort. Hier vind je verschillende veilingitems waaronder ‘Nieuws lezen bij NOSop3’, op het moment van schrijven (15-12) staat het bod al op €500,00 euro. Naast dat je natuurlijk het goede doel steunt kun je ook nog tal van leuke dingen ‘winnen’ en doen.

Coen en Sander gaan bijvoorbeeld een voetbaltoernooi organiseren waarbij ze tegen het RTL Sterrenteam gaan voetballen. Jij kan bieden op een plaats in dat voetbalteam en kan op deze manier tegen Bas Muijs, Charly Luske of bijvoorbeeld Humberto Tan gaan voetballen voor het goede doel. Dit heeft op het moment een prijskaartje van €550,00.

Naast deze veilingen zijn er nog tientallen verschillende veilingen van masterclasses, overnachtingen, meet & greets het kan zo gek niet bedacht worden en het staat op de veiling. Voor de veilingitems geldt dat een bod hierop bindend is en dus de verplichting geeft om het af te nemen voor het geboden bedrag.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/3fm-serious-request-veiling/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>