«

»

Dec 15

Bericht afdrukken

Benefietwedstrijd: RTL Sterrenteam tegen 3FM!

Glazen Huis Heerlen

Glazen Huis Heerlen

Vanavond, om 18.45 speelt het RTL Sterrenteam tegen een door 3FM samengesteld team. Het 3FM team met bekende DJs Frank van der Lende, Barend van Delen, Wijnand Speelman, Sander Hoogendoorn en Herman Hofman nemen het op tegen het RTL Sterrenteam in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade. Natuurlijk hebben zij ook aanvulling van enkele oud-profvoetballers zoals Sander Westerveld, Geert den Ouden, Theo Lucius en Ricky van den Bergh.

Dinsdag 18.45, een paar uur voor de bekerwedstrijd tussen Roda JC en SC Heerenveen zal deze wedstrijd plaatsvinden. Natuurlijk is deze wedstrijd in het teken van Serious Request 2015. Met het afscheid van Coen en Sander bij 3FM, heeft nu Frank van der Lende zich opgeofferd om teamcaptain van team 3FM te zijn. Frank van der Lende zal samen met de eerdere genoemde spelers, maar ook met Stijn, Njits, van Vliet en Sef. Dit team wordt streng geleid door Robert Maaskant.

Bij het RTL Sterrenteam spelen allerlei bekende RTL medewerkers, maar ook oud voetballers. Bekende namen als John Williams, Baas B, Yes-R, Bas Muijs, Toine van Peperstraten en Humberto Tan doen regelmatig met dit team mee. Om geld in te zamelen voor Serious Request 2015 zal deze benefietwedstrijd gespeeld worden. De bekerwedstrijd tussen Roda JC en SC Heerenveen begint om 20.45 waardoor deze wedstrijd vooraf in tweemaal een kwartier gespeeld kan worden. Voor het Glazen Huis in 2015 kan er ook geld ingezameld worden door de 3FM Serious Request Veiling. Je kunt hier bieden op een plek in het elftal. Het voetbalteam voor 3FM Serious Request is inmiddels bekend, men kan het vanavond in het Parkstad Limburg Stadion opnemen tegen het RTL Sterrenteam. Frank van der Lende zal de gehele show live vanuit een skybox in het Roda JC stadion uitzenden. 3FM is dus al direct op locatie.

Voor entertainment wordt direct gezorgd, men kan in de rust van deze benefietwedstrijd genieten van Frans Duijts. Voor Serious Request zal er in ieder geval zoveel mogelijk geld ingezameld worden. Ga dus allemaal naar de benefietwedstrijd die voor het Glazen Huis in Heerlen wordt georganiseerd.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/benefietwedstrijd-rtl-sterrenteam-tegen-3fm/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>