«

»

Nov 07

Bericht afdrukken

Blogschrijvers

Beste liefhebbers van het Glazen Huis van 3FM. Dit jaar heb ik zelf erg weinig tijd om artikelen te schrijven. Natuurlijk ben ik van mening dat er ook over het Glazen Huis in 2013 in Leeuwarden geschreven moet worden.

Voel jij je geroepen om artikelen te schrijven de komende 7 a 8 weken? Ben jij een van de trouwe volgers en liefhebbers van Serious Request? Dan ben jij diegene die wij zoeken.

Alles op deze site is puur vrijwillig, artikelen schrijven moet je uit jezelf leuk vinden. Je mag zo creatief zijn als je zelf wil met het schrijven, als het maar te maken heeft met Serious Request, Glazen Huis of 3FM in het algemeen.

Wil jij nieuwsberichten schrijven op Glazenhuis3FM.nl? Stuur een eigen geschreven nieuwsbericht van min. 300 woorden over Serious Request, Glazen Huis of 3FM in naar:

Info@glazenhuis3fm.nl

Succes!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/blogschrijvers/

1 reactie

  1. Geert Niemeijer

    Heb vanavond man bijt hond gezien Frans had Geld ingezameld en gebracht naar glazen huis
    reactie van Swijneberg vond ik treurig hij vind zich nogal popie jopie dit kan hij wel vergeten.Giel loste dit keurig op Maar deze man is dan ook van een heel ander kaliber.daar kan swijneberg nog van leren hij maakt zich in Friesland hier niet populair mee.Ik hoop dat SBS 6 roddel hier ook even aandacht aan besteed. Heb ze gemaild hierover. Wens jullie succes .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>