«

»

Okt 19

Bericht afdrukken

Das Coen und Sanderfest

Coen en Sander Oktoberfest

© 3FM.nl, Coen en Sander

Voor het derde jaar op rij is er ook dit jaar weer een Coen und Sanderfest, maar wegens groot succes van de voorgaande twee edities dit jaar een editie van het leukste bierfeest van 3FM in de HMH. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga organiseren het Coen und Sander Fest dit jaar op 2 november om 15.00 uur in de HMH. In de vorige edities waren artiesten als Jan Smit, de Jeugd van Tegenwoordig, Rowwen Heze en Miss Montreal. Ook bekende gasten uit de Coen en Sandershow zoals Paultje Pils had vorig jaar zijn opwachting gemaakt. De inmiddels bekende vrachtwagenchauffeur die wekelijks in de uitzending komt om het weekend in te luiden zal naar verwachting ook dit jaar aanwezig zijn.

In de Coen en Sandershow worden de artiesten langzamerhand een voor een bekend.In een vroeg stadium waren al de Jeugd van Tegenwoordig en Jan Smit bekend gemaakt. Inmiddels weten we ook dat Get Back To The Zoo, Guus Meeuwis en 2Unlimited op de line-up van Das Coen und Sanderfest zullen staan. De kaarten voor dit geweldige feest zijn helaas al uitverkocht maar niet getreurd, het is namelijk live te volgen via 3FM.nl, de Webcam of 101TV.

In de Coen en Sandershow zullen naar verwachting nog enkele toegangskaarten worden weggegeven. Blijf dus opletten maandag tot en met donderdag van 16.00 uur tot 19.00 en vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur. Want wie weet ga jij op het laatste moment toch nog naar het Coen und Sanderfest.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/das-coen-und-sanderfest/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>