«

»

Okt 18

Bericht afdrukken

De man met de hamer

De man met de hamer

© BNN

 De man met de hamer,  zo gaat het nieuwe televisie programma van Ruben Nicolai heten.  De 36-jarige presentator, bekend van de Lama’s,  is sinds begin dit jaar teruggekeerd bij omroep BNN. De jongerenzender, waar hij van 2004 t/m 2008 ook werkzaam was,  heeft met Ruben Nicolai de presentator gevonden voor het nieuwe programma ‘De Man met de Hamer’. In dit programma gaat Ruben Nicolai als veilingmeester geld inzamelen voor 3FM Serious Request.

Het programma zal de creativiteit van de BN’ers enorm op de proef stellen gezien het format. Het format van het programma is dat iedere deelnemende BN’er een opdracht verzint en hier een bod voor over heeft. Een voorbeeld kan zijn “Ik zal me iedere dag […] met een […]” Hier kan dan bijvoorbeeld ingevuld worden “Ik zal me iedere dag laten wekken met een kuub zand”.  De BN’ers zullen zo orgineel, grappig of gedurfd mogelijk te werk moeten gaan. Veilingmeester Ruben Nicolai bepaald welk idee wint en welk idee geld gaat ophalen voor Serious Request.

Zelf kun je ook meedoen met dit originele idee. Ga naar de website van De man met de Hamer en vul jouw slagzin in. De slagzin luidt: ” Ik ga …… met drie ……”

Probeer hier een zo origineel mogelijke zin voor te verzinnen om ervoor te zorgen dat jij wint! Met deze actie help je €250,00 voor Serious Request. Ook zijn er nog mogelijkheden om in het publiek te zitten van De Man met de Hamer.

Het programma wordt uitgezonden vanaf 14 november, iedere maandag om 21.00 uur op Nederland 3 BNN

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/de-man-met-de-hamer/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>