«

»

Dec 19

Bericht afdrukken

De tussenstand van dag 1

De eerste dag van Serious Request 2013 loopt alweer bijna op zijn einde. Het is energieke, gezellige en mooie dag geweest met al veel hoogtepunten. Deze hoogtepunten zijn natuurlijk de vele donaties maar ook andere momenten waren super! Vanavond met de slaapgast gaan we natuurlijk nog een gezellige nacht tegemoet, kijk of luister

Ieder jaar weer, kinderen die samen hun ouders naar de stad van het Glazen Huis afreizen en hun zuurverdiende spaarpotje leegmaken voor Serious Request. Kleine kinderen hebben ook al door dat zij het in Nederland relatief goed hebben vergeleken met de kinderen in Afrika. Voor èèn euro kan het Rode Kruis al een stuk zeep geven waarmee een kind in Afrika een maand mee kan wassen.

De 3FM djs Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg hebben allemaal al minstens een paar keer in het Glazen Huis gezeten. Ieder jaar een vast tafereel is het tussenstand moment. Hoewel elk kleine beetje helpt hopen wij in ieder geval dat er elk jaar miljoenen euro’s worden binnengehaald. Door alle donaties die gedaan worden door het aanvragen van plaatjes, Veiling TV, zelf op touw gezette acties etc. is er een geweldige eerste tussenstand bekend gemaakt.

De tussenstand van de eerste dag tijdens Serious Request 2013 is met €1,039.011 een fantastisch bedrag! Meer dan 1 miljoen euro, alle donateurs, luiseraars en natuurlijk iedereen die meewerkt aan de actie hartstikke goed gedaan.

Keep it up and clean this shit up!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/de-tussenstand-van-dag-1/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>