«

»

Dec 21

Bericht afdrukken

DJs van Serious Request 2014

image

© 3FM Serious Request

Zoals we allemaal weten zitten er weer drie 3FM djs in het Glazen Huis. Serious Request is het jaarlijks terugkerende goede doelen evenement georganiseerd vanuit 3FM. Dit jaar is Haarlem de stad die alles organiseert. Ieder jaar zitten drie DJs zes dagen lang in het Glazen Huis.

Van donderdag 18 december tot en met kerstavond 24 december zitten Coen, Domien en Gerard in het Glazen Huis. Voor Gerard Ekdom is het zeker niet de eerste keer, dit is alweer zijn achtste keer namelijk. Ook Coen heeft al twee keer eerder het Glazen Huis gediend. Er is 1 broekie in het team en dat is radiotalent Domien Verschuuren, met zijn Glazen Huis ontgroening zal de 2014 editie wel goedkomen.

Doneer nu voor Serious Request 2014 en steun de DJs in Haarlem. Kijk op www.3fm.nl/plaat of bel 0906-1336 om een plaat aan te vragen voor het Rode Kruis.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/djs-van-serious-request-2014/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>