«

Dec 21

Bericht afdrukken

Domien gaat voor een clubavond in Heerlen

Domien Verschuuren in het Glazen Huis

© Domien Verschuuren Instagram

Naast het draaien van plaatjes voor Serious Request in Heerlen gaan de DJs allerlei ‘side-events’ houden om extra geld in te zamelen. Domien Verschuuren wil in de avond/nacht van 21 december op 22 december een heuse clubavond op het Pancratiusplein gaan organiseren.

Zijn idee is als volgt, een lichtgevende vloer vloer voor in het Glazen Huis en een heleboel mensen op het Pancratiusplein. Het is de bedoeling dat er dan flink gedanst gaat worden. Hoe meer mensen op het plein, hoe meer mensen geld kunnen doneren. Een echt gezellig avond voor de boeg. Er wordt vanuit het bedrijfsleven een vloer gesponsord. Daarnaast worden er ook allerlei t-shirts gedrukt.

Domien Verschuuren zal daarnaast ook mensen willen laten meefeesten in het Glazen Huis. Om geld in te zamelen voor Serious Request 2015 zal er natuurlijk geld betaald worden om hier bij te mogen zijn.

Wanneer zal dit beginnen? Naar verwachting is dat het gaat beginnen om 23.00 uur / 0.00 uur 21 december, maandag op dinsdag. Tot hoelang het doorgaat? Geen idee, maar een kleine hint: De Heerlense horeca heeft geen sluitingstijd.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/domien-gaat-voor-een-clubavond-in-heerlen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>