«

»

Dec 16

Bericht afdrukken

Domien Verschuuren

Domien Verschuuren in het Glazen Huis

© Domien Verschuuren Instagram

Domien Verschuuren werkt nu al bijna meerdere jaren bij 3FM. Als 3FM DJ is hij begonnen om nachprogramma’s te maken. Veel jonge talenten beginnen met het maken van radio in de nachtprogrammering van 3FM. Inmiddels is Domien Verschuuren niet meer in de nacht, maar overdag in de programmering te verwerken. Dit jaar tevens inwoner van het Glazen Huis in Heerlen.

Zoals gezegd is Domien begonnen in de nacht, zoals de andere 3FM DJ talenten. Enige tijd later is Domien Verschuuren ook naar het weekend gegaan om zowel op zaterdag als donderdagnacht radio te maken met Annemieke Schollaardt. Na dit avontuur heeft Domien nog een dagelijks nachtprogramma gemaakt.
Uiteindelijk had Domien Verschuuren de kans om Gerard Ekdom op te volgen van 10.00 uur ’s ochtends tot 12.00 ’s middags. Het programma Arbeidsvitamine werd opgevolgd door Domiens’ programma @Work. Dit heeft hij meerdere jaren gedaan, waarna hij sinds 2013 een avondprogramma bij 3FM maakt. De avonduitzending van Domien Verschuuren heet: ‘Dit is Domien’, en wordt uitgezonden van maandag tot en met donderdag van 18.00 tot 21.00. Domien komt met zijn avondshow direct na de middagshow van Frank van der Lende. om uiteindelijk begint hij in het nachttraject van de radiozender.

In 2014 was Domien Verschuuren te zien in het Glazen Huis. Dit Glazen Huis stond voor Serious Request 2014 in Haarlem. Dat jaar was zijn Serious Request debuut, althans het debuut dat hij in het Glazen Huis mocht deelnemen. Hij heeft het enorm zwaar ervaren, maar zal ook in 2015 in het Glazen Huis in Heerlen plaatsnemen. Hiermee zal hij samen met Giel Beelen en Paul Rabbering proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Domien Verschuuren werkt voor BNN en is tevens voice-over voor diverse reclames op zowel radio als televisie. Domien is ook onderdeel van de Hilversumse House Mafia, hiermee is hij te boeken voor feesten en festivals.Tevens heeft Domien een Marconi-award gewonnen als aankomend Radiotalent. Domien Verschuuren en Coen Swijnenberg hebben regelmatig vanuit thuis een internetradiostation uitgezonden. Via Twitter kwam Domien ‘by far’ het meest naar voren als de favoriete DJ van het publiek voor het Glazen Huis. Wellicht heeft dit ook te maken met zijn deelname aan de Hitkrant Hittegolf, die hij helaas net niet won.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/domien-verschuuren/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>