«

»

Okt 13

Bericht afdrukken

Een aantal initiatieven op een rij

Ik steun 3FM Serious Request

© 3FM Serious Request

We zijn zelf pas een ruime maand online maar Serious Request is nog lang niet in zicht. Het is aftellen geblazen en dat betekent dat er nu al genoeg acties worden opgezet om geld in te zamelen. Het geld inzamelen kan door ludieke acties,  door spullen te verkopen, door benefietwedstrijden te organiseren, een sponsorloop etcetera. Er zijn tal van mogelijkheden om geld in te zamelen. Doe jij al mee? Laat je eigen creativiteit de vrije loop. Voor het goede doel en voor Serious Request. Wij besteden aandacht aan verschillende goede initiatieven.

Zoals al eerder gezegd de voorbereidingen van Serious Request zijn in volle gang. Verschillende groeperingen zamelen al geld in om dit straks trots af te leveren bij het Glazen Huis in Leiden. Wij van Glazenhuis3fm.nl steunen deze groeperingen, wij willen dan ook net dat beetje extra aandacht geven aan deze initiatieven.

Serious Spinning is een initiatief waar vier spinningliefhebbers zich inzetten voor Serious Request. Zij organiseren een spinningmarathon en hopen ook dit jaar op een groot aantal deelnemers.

Pakpapier Leiden is een initiatief die gratis pakpapier levert aan organisaties binnen Leiden. Voor 1 euro extra krijgt u een uniek stuk pakpapier waar u tegelijkertijd het goede doel mee steunt.

Serious Skager Boys zijn drie mannen die in het kader van Serious Request de barreltocht van Amsterdam naar Dakar rijden om geld in te zamelen voor het goede doel.

Serious Dance Event wordt georganiseerd op donderdag 27 oktober aanstaande in Danssalon inCasa, hiervan zullen de entreegelden worden gedoneerd aan het Glazen Huis.

CityLemon is een initiatief waarbij gebruikers recensies kunnen schrijven over restauranten in bepaalde steden. Voor elke geschreven recensie wordt er 1 euro gedoneerd.

Hierboven enkele goede initiatieven die reeds zijn gestart. Wij steunen natuurlijk alle acties en willen hiermee extra bezoekers en publiciteit genereren naar de betreffende acties. Mocht u nog acties hebben laat vooral een reactie hieronder achter.

Kom allemaal in actie voor Serious Request 2011!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/een-aantal-initiatieven-op-een-rij/

1 reactie

  1. Mark Kruisman

    Wij gaan met alle collega’s op 23 december weer onze Onetomarket Run For Charity doen. Net als vorig jaar gaan we in estafettevorm van ons kantoor in Arnhem naar het Glazen Huis hardlopen. Vorig jaar naar Eindhoven met een eindstand van €6500. Maar dit jaar willen we natuurlijk meer! Voor meer info kijk op http://www.runforcharity.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>