«

»

Dec 14

Bericht afdrukken

Giel, Domien en Paul naar Heerlen

Serious Request 2015

© Veronica Magazine

Het is dan al een tijdje bekend. Giel Beelen, Domien Verschuuren en Paul Rabbering gaan komende winter naar het zuiden. Niet voor de leuke Kerstmarkten, maar voor Serious Request 2015. Tijdens de aankomende editie van Serious Request zal 3FM haar Glazen Huis plaatsen in Heerlen. In Heerlen, op het Pancratiusplein, zal het Glazen Huis gevuld worden met de ochtend DJ Giel Beelen. Middag DJ Paul Rabbering en avond DJ Domien Verschuuren.


 


In Heerlen is het Glazen Huis inmiddels al lang en breed opgebouwd. Het gehele huis staat dit jaar van 18 december 2015 tot en met 24 december 2015 op het Pancratiusplein. Het Pancratiusplein in Heerlen is het plein waar ook direct de meeste uigaansgelegenheden zijn. Van diverse restaurants, café’s tot aan loungezaken en lunchgelegenheden, alles is daar te vinden. Ideaal dus als je in Heerlen het Glazen Huis wil gaan bezoeken. Eerst even naar Giel Beelen kijken, daarna heerlijk lunchen op hetzelfde plein in Heerlen. Daarna lekker door naar Domien, de avond is daarna lekker van jou en je kunt heerlijk eten van Aziatisch, Nederlands, Grieks tot aan Mexicaans, voor ieder wat wils. Paul Rabbering kun je natuurlijk heerlijk naar kijken, daarna of ervoor kun je een heerlijk Limburgs biertje drinken in de Heerlense horeca.

Het moge duidelijk zijn! Heerlen is dé plek waar wij Paul, Giel en Domien gaan aantreffen voor het Glazen Huis in 2015.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/giel-domien-en-paul-naar-heerlen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>