«

»

Sep 23

Bericht afdrukken

Glazen Huis 2012 in Enschede

Serious Request

© 3FM

Het Glazen Huis is weer terug van weggeweest, de inmiddels al negende editie van Serious Request vindt plaats in Enschede. Doordat de voorbereidingen in Enschede en omstreken al in volle gang zijn zullen wij van Glazenhuis3fm.nl ook weer verslag doen van de 2012 editie. Het goede doel waarvoor we ons dit jaar gaan inzetten is babysterfte, de allerkleinste van de samenleving verdienen de aandacht en zorg die daarvoor nodig is. Zoals jullie van 3FM gewend zijn zullen ook dit jaar de DJ’s in samenwerking met het Rode Kruis voor een recordbedrag gaan.

Serious Request 2012 gaat van start over 86 dagen, tot die tijd zullen we ons moeten amuseren met alle voorbereidingen. Momenteel is er bij 3FM de ‘Nineties Request’ tevens een jaarlijks terugkerende themaweek waarin het enkel is toegestaan nummers uit de jaren 90  aan te vragen. Daarnaast zal er bekend gemaakt worden welke drie DJ’s dit jaar zes dagen in het Glazen Huis zullen bivakkeren. We weten helaas al zeker dat Gerard Ekdom niet zal worden uitgekozen omdat 3FM een beleid heeft dat een DJ niet vaker dan drie opeenvolgende jaren in het Glazen Huis mag zijn. Hij was in het Glazen Huis in 2009, 2010 en 2011 in Leiden, helaas voor hem dus geen Enschede. Vorig jaar was DJ Giel Beelen, de bekende DJ met zijn ochtendshow GIEL! Tussen zes en tien. Sander Lantinga was er vorig jaar mede niet bij doordat hij pas getrouwd was met zijn vrouw. De verwachting is dat hij ook dit jaar niet beschikbaar zal zijn omdat hij nu kampt met een lichte burn-out.

Mijn verwachting is dat Giel Beelen de rol overneemt van Gerard Ekdom en verder blijft het gissen. Timur kreeg goede kritieken maar ook Domien Verschuuren klopt erg aan de deur van het Glazen Huis. Mij lijkt dat Gerard Ekdom Circus Request 2012 op zijn rekening zal nemen en Eric Corton zal weer regelmatig met mooie reportages uit derde wereldlanden komen.

Wij zijn in ieder geval helemaal klaar voor Serious Request 2012 met het Glazen Huis in Enschede. Dit jaar staan zij voor de enorme druk om het recordbedrag van Serious Request vorig jaar te overtreffen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/glazen-huis-2012-in-enschede/

1 reactie

 1. Sven Brandenburg

  Kijk!
  Ik krijg de kriebels als ik er al weer aan denk.
  Sinterklaas, Kerst én Serious Request!

  Mijn verwachtingen zijn dat Coen, Giel en Michiel in het huis gaan.
  Wanneer wordt dat eigenlijk bekend?
  Dat wordt afwachten!

  Ik zal jullie weer op de voet volgen, net als vorig jaar!

  Groeten,
  Sven (14)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>