«

»

Mei 27

Bericht afdrukken

Glazen Huis 2014 staat in Haarlem

Serious Request is het jaarlijks terugkerende evenement om voor een goed doel geld op te halen volgens een uniek principe. Dit principe is dat er 3 DJ’s van 3FM zes dagen in een Glazen Huis op de markt van een uitgekozen gemeente muziek gaan draaien. Men kan gedurende deze 6 dagen de gehele dag en nacht via 3FM, een livestream, onze fanblog of social media alles volgen wat er in het Glazen Huis gebeurd. Eind dit jaar staat het Glazen Huis hoog in het noorden in Leeuwarden. Dit jaar waren de kanshebbers Haarlem, Heerlen en Roermond-Weert.

Voor een gemeente kost het huisvesten van het Glazen Huis tussen de 200.000 en 400.000 euro. Ondanks dit bedrag zijn er meerdere kandidaten geweest om het Glazen Huis in 2014 te gaan huisvesten. In Haarlem, de geboortestad van 3FM DJ Giel Beelen, is men vol goede hoop dat z\ij het evenement tot een succes gebracht kan worden. Volgens RTVNH heeft 3FM zelf Haarlem aangedragen als kandidaat voor het Glazen Huis in 2014.

Eind mei moet Haarlem aan 3FM laten weten of het glazen daadwerkelijk in Haarlem terecht kan zei burgemeester Bernt Schneiders vrijdagmorgen op Radio Noord-Holland. Schneiders zei verder erg enthousiast te zijn over het plan en te vinden dat het Serious Request project uitstekend bij Haarlem past. Het initiatief om het glazen huis dit jaar in Haarlem neer te zetten kwam overigens van 3FM zelf. Bron

In de uitzending van de Coen en Sandershow werd al bekend gemaakt dat Roermond-Weert is afgevallen. Giel Beelen mocht met een live telefonie verbinding bekend maken dat het Glazen Huis in 2014 in Haarlem zal gaan plaatsvinden.

Daarbij werd direct bekend gemaakt dat er in 2015 een Glazen Huis zal staan op het Pancratiusplein in Heerlen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/glazen-huis-2014-staat-in-haarlem/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>