«

»

Nov 13

Bericht afdrukken

Glazen Huis DJs 2012 zijn bekend!

Let's hear it for the babies

© 3FM.nl

Ook al begint Serious Request pas over 35 dagen vandaag is bekend geworden welke drie DJ’s er dit jaar in het Glazen Huis gaan. Zij gaan het Glazen Huis in om geld op te halen voor een goed doel van het Rode Kruis. Dit jaar is het goede doel het tegengaan van babysterfte. In Enschede staat het Glazen Huis waarin de DJ’s door middel van muziek te draaien geld gaan ophalen voor Serious Request.

Maar om jullie niet langer in spanning te houden. Wellicht hebben jullie het al gehoord via de radio of via de webcam.  De drie 3FM dj’s  die eind december het Glazen Huis in gaan. We wisten op voorhand al dat Coen Swijnenberg en Gerard Ekdom niet in het Glazen Huis zouden zitten. Coen heeft dit via zijn eigen twitteraccount kenbaar gemaakt en Gerard Ekdom heeft al drie keer achter elkaar in het huis gezeten.

In de Coen en Sandershow op dinsdag 13 november is bekend gemaakt dat Giel Beelen, Michiel Veenstra en Gerard Ekdom  in het Glazen Huis zouden komen dit jaar. Gerard Ekdom? Hoor ik jullie denken. Ja! Gerard Ekdom mag er voor het vierde jaar achter elkaar in. Wilbert Mutsaert, de zenderbaas van 3FM, heeft een uitzondering op de regel gemaakt. Zijn idee erachter was:”Ieder jaar een unieke combinatie aan DJ’s in het Glazen Huis te krijgen, en dat is met deze drie DJ’s gelukt.”

Zij hadden daar drie enveloppen met de telefoonnummers van de drie DJ’s die zij live in de uitzending gebeld hadden. De negende editie van Serious Request staat natuurlijk in het teken van een recordbedrag dat er opgehaald kan worden voor dit goede doel. Vorig jaar was dit record €8.621.004 en is tot nu toe elk jaar overtroffen maar hierdoor neemt de druk bij de DJ’s van dit jaar enorm toe.

Giel Beelen is bekend van zijn ochtendshow iedere werkdag tussen 06 uur en 10 uur ’s ochtends GIEL!.

Michiel Veenstra is bekend van zijn programma MetMichiel van 19 uur tot 22 uur. En samen met Gerard Ekdom in Ekstra Weekend.

Gerard Ekdom is bekend van zijn programma Effe Ekdom! dat iedere middag tussen 12 uur en 2 uur ’s middags wordt uitgezonden op 3FM.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/glazen-huis-djs-2012-zijn-bekend/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>