«

»

Nov 22

Bericht afdrukken

Glazenhuis3FM.nl op zoek naar jou!

Logo Glazenhuis3fm.nl

Glazenhuis3FM.nl

Beste lezers van Glazenhuis3FM.nl, als vaste bezoeker van deze website ben je wellicht een groot liefhebber van Serious Request, 3FM, het Glazen Huis etc. Nu weten we dat Serious Request over ruim drie weken van start gaat en zijn wij op zoek naar versterkingen.

Waar zijn wij op zoek naar?

Schrijftalenten, ben jij op de hoogte over 3FM, het Glazen Huis, Serious Request, de DJ’s? etc. En kan jij tijdens Serious Request minimaal 2 tot 5 artikelen schrijven? Dit kunnen gebeurtenissen binnen het Glazen Huis zijn, een verhaal over de aanwezige DJ’s etc. Laat je creativiteit de vrije loop!
Wil jij solliciteren voor deze functie? Schrijf dan een artikel van minimaal 250 woorden over een zelf te kiezen onderwerp binnen het Glazen Huis of Serious Request. Dit kan over de DJ’s gaan, dit mag zelfs een betoog zijn over jouw eigen beleving van bijvoorbeeld Serious Request 2010 of 2009.
Stuur jouw stuk in naar sales@glazenhuis3fm.nl

– Fotoverslaggevers, Woon jij in de omgeving van Leiden en ga jij iedere dag naar het Glazen Huis? Ben jij in het bezit van een camera op je telefoon? Wil jij het Glazen Huis in beeld brengen voor de lezers van het Glazen Huis? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Meld je aan voor een van beide functies door een e-mail te sturen naar sales@glazenhuis3fm.nl .

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/glazenhuis3fm-nl-op-zoek-naar-jou/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>