«

»

Nov 23

Bericht afdrukken

Kennen wij Giel Beelen al?

Giel Beelen DJ 3FM

Giel Beelen

Wie is dj Giel Beelen?

Iedere doordeweekse dag tussen zes en tien uur ’s ochtends kun je luisteren naar Giel Beelen met zijn eigen ochtendshow GIEL!. Dit is zeker een van de meest beluisterde radioprogramma’s van 3FM. Als je ’s ochtends naar je werkt rijdt met radio aan, is de kans dus groot dat de ochtendshow van Giel je oren zal vermaken. Met vaste onderdelen iedere morgen zoals ‘Begin de dag met een dansje’ en de ‘Gielmobiel’ probeert hij iedere luisteraar te boeien. Het principe van ‘Begin de dag met een dansje’ is simpel: iedere morgen rond half acht wordt iemand gebeld die iets te vieren heeft, hij of zij wordt dan gevraagd een vrolijk liedje mee te zingen.  Bij de ‘Gielmobiel’ is het principe zoals hij het zelf noemt: “De Gielmobiel gaat van hand tot hand in bekend en iets minder bekend Nederland”. Zo vat je het perfect samen aangezien de ene keer een bekende acteur de ‘Gielmobiel’ heeft en de keer erop een minder bekende zangeres.

Giel Beelen is als DJ in zijn show alleen, hij heeft geen co-host zoals bijvoorbeeld Coen met Sander heeft en Timur met Ramon heeft. Wel heeft hij met NOS op 3 nieuwslezeres Fleur Wallenburg aan zijn zijde vaak leuke discussies. Ook belt hij drie keer per week met Opa Beelen om hem op een ludieke manier het weer van vandaag te vertellen met afsluitend een spreuk. Tussen alle onderdelen door wordt er continue de muziek gedraaid zoals we deze gewend zijn van 3FM.  Vrijdagnacht tussen 01.00 en 04.00 heeft Giel Beelen het nachtprogramma Nachtegiel.

Giel Beelen heeft inmiddels al 6 keer in het Glazen Huis gezeten, vorig jaar deed hij Circus Request. Dit deed hij omdat 3FM DJ’s niet meer dan drie jaar achter elkaar in het Glazen Huis mogen uitgeloot worden.  Hij weet dus wel wat er komt kijken bij zes dagen non-stop radio maken zonder te eten. Dit jaar zal hij voor de zevende keer in het Glazen Huis zitten.

Giel Beelen is 35 jaar oud en heeft momenteel een relatie met Guilia Wolthuis van 21 jaar oud, zij zijn inmiddels verloofd.

Enkele hoogtepunten van Giel Beelen zoals ze te vinden zijn op YouTube:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/kennen-wij-giel-beelen-al/

1 reactie

1 ping

  1. Ben

    Walgelijk programma wat allang van de zender af moet, hij heeft 3FM kompleet om zeep geholpen

  1. Kennen wij Michiel Veenstra al? | Glazenhuis 3FM

    […] begint Serious Request 2012 alweer en daar zitten drie 3FM DJ’s dan dagelijks radio te maken. Giel Beelen, Michiel Veenstra en Gerard Ekdom, het zijn allen DJ’s die elke werkdag te horen zijn. Terwijl […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>