«

»

Dec 13

Bericht afdrukken

Kennen wij Michiel Veenstra al?

Profielfoto Michiel Veenstra

© Michiel Veenstra, Google+

Kennen wij Michiel Veenstra al?

Over vijf dagen begint Serious Request 2012 alweer en daar zitten drie 3FM DJ’s dan dagelijks radio te maken. Giel Beelen, Michiel Veenstra en Gerard Ekdom, het zijn allen DJ’s die elke werkdag te horen zijn. Terwijl Giel Beelen het ochtendprogramma heeft komt Gerard Ekdom in de middag langs terwijl Michiel Veenstra een deel van de avond vult. Op het eerste gezicht lijkt dit de ideale match om de dagen vol te krijgen. Kennen wij Michiel Veenstra eigenlijk wel?


Michiel Veenstra is op het moment van schrijven 36 jaar oud en zal daarmee de oudste DJ van het Glazen Huis zijn dit jaar. Opvallend is dat de drie DJ’s qua leeftijd opvolgend aan elkaar zijn. Waar Giel Beelen 35 jaar zal zijn is Gerard Ekdom de jongste met 34 jaar. Een generatiekloof zal er dus niet snel ontstaan.

Zoals gezegd, Michiel Veenstra is voornamelijk een avond dj bij 3FM zo heeft hij iedere maandag tot en met donderdag van 19 tot 22 uur zijn radioshow MetMichiel. Iedere vrijdag is hij de vaste DJ van het radioprogramma Ekstra Weekend met Gerard Ekdom. Michiel Veenstra is in zijn show alleen in de studio, hij werkt hierdoor niet zoals het duo Coen en Sander samen in een radioshow. Het programma MetMichiel is inmiddels al ruim zeven jaar op de ether te beluisteren en heeft enkele leuke onderdelen:

  • Nieuwe Nummer, in dit gedeelte van de uitzending heeft Michiel Veenstra de mogelijkheid om een nieuw nummer te draaien waarna er een stroom van reacties zal binnenkomen. Al deze luisteraars mogen hun ongezouten mening geven over deze aankomende tophit of deze vreselijke flopplaat. Hieruit zal natuurlijk gaan blijken of 3FM deze nummers vaker zal gaan draaien of dit toch niet zal doen.
  • Wincode/Popquiz, het onderdeel dat de wincode heet (voorheen Popquiz) is zoals de naam al zegt een quiz waarbij de antwoordmogelijkheden aan je gegeven wordt. Deze meerkeuze vragen geven een code weer waarna je kans maakt op prijzen.
  • Mega Top 5, de hitijst die dagelijks in MetMichiel de revue passeert, wat zijn de grootste verschuivingen? Wat wordt hiermee de top vijf?

In Ekstra Weekend gaat het er op dit gebied iets anders aan toe. De weekenduitzending samen met Gerard Ekdom en een willekeurige bekende Nederlander of een bekend persoon uit het Vlaamse gedeelte van België is veel dynamischer en heeft tal van verschillende onderwerpen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/kennen-wij-michiel-veenstra-al/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>