«

»

Dec 24

Bericht afdrukken

Serious Request 2012 haalt recordbedrag op

De eindstand van Serious Request is al veel over geschreven en gezegd. Om 18.00 uur is er een laatste tussenstand geweest van 8,4 miljoen euro. Het record van Serious Request 2011 stond op ruim 8,6 miljoen euro, het was al in de vroege avond duidelijk dat het record werd verbroken. Ze hebben het inderdaad geflikt en flink ook ze hebben 12,251.667 euro opgehaald.

Zes dagen lang hebben Michiel Veenstra, Giel Beelen en Gerard Ekdom zich opgesloten in het Glazen Huis in Enschede. Door zes dagen 24 uur per dag muziek te maken en niets te eten proberen ze geld op te halen voor een goed doel. Het goede doel wordt gesteund door Het Rode Kruis en is dit jaar de strijd tegen babysterfte.

Het was al vroeg duidelijk dat het record flink verbroken ging worden. Iedere tussenstand lag ruim hoger vergeleken met vorig jaar. De tussenstand van dag 5 was zelfs meerdere miljoenen euro’s hoger dan diezelfde tussenstand vorig jaar. Al met al een topeditie waar veel baby’s mee gered kunnen worden.

Wij zijn enorm trots op deze fantastische eindstand van Serious Request 2012.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/serious-request-2012-haalt-recordbedrag-op/

1 reactie

  1. Jeanet

    Wat ben ik super trots op jullie Gerard Michiel en Giel echt mijn petje af.Ik heb met plezier naar jullie gekeken en oh wat word het afkicken.
    Ook de mensen eromheen die hebben geholpen .En de eindstand toppie , geweldig , grandioos !!

    Dikke knuffel Jeanet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>