«

»

Dec 23

Bericht afdrukken

Serious Request is een groot succes

Let's hear it for the babies

© 3FM.nl

Momenteel zijn we al vijf dagen onderweg, gisteren hebben wij de vierde dag afgesloten met een tussenstand van ruim vier miljoen. Deze tussenstand was om precies te zijn 4.292.293 euro. Dit is een extreem hoog bedrag voor de vierde dag, ter vergelijking, vorig jaar was de tussenstand na vier dagen 1.203.941 en in 2010 was het nog iets lager, namelijk 1.004.986 Euro.

Serious Request wint aan populariteit elk jaar weer, het is bijna af te vragen hoe hoog het nog kan worden. Vorig jaar op dag vijf in Leiden stond de teller op 3.581.305 euro dit hebben we dit jaar al op dag vier ruim overtroffen. Het is dus groter en groter aan het worden. We weten nog niet wat de tussenstand van dag vijf gaat worden, maar wat het ook wordt het kan haast niet anders of het is weer een waanzinnig hoog bedrag. De tussenstand van dag vijf is meteen de startstand van de slotdag. Ook al zeggen de DJ’s en 3FM zelf steeds: ‘Het gaat niet om het record, als we maar genoeg geld ophalen’, Natuurlijk, daar zijn wij het helemaal mee eens. Maar als we met zijn allen nu ervoor gaan om dat record te breken dan hebben we ook ‘genoeg geld’ opgehaald.

De tussenstanden van Serious Request 2012 tot nu toe is:
Tussenstand dag 1 – 19 december: € 920.608,-
Tussenstand dag 2 – 20 december: € 1.752.907,-
Tussenstand dag 3 – 21 december: € 2.958.873,-
Tussenstand dag 4 – 22 december: € 4.292.293,-
Tussenstand dag 5 – 23 december:
Eindstand dag 6 – 24 december:

We weten uit ervaring dat op de laatste dag van Serious Request altijd extreem veel gedoneerd wordt. Dit heeft te maken met het feit dat dan de acties georganiseerd door bedrijven, evenementen en instellingen allemaal afgesloten worden en het totaal wordt gedoneerd. Als de records van de tussenstanden op de afgelopen dagen al wordt gebroken dan verwachten wij dat deze trend zich doorzet.

Zodra de tussenstand van de vijfde dag over een uur bekend gemaakt zal dit ook in dit artikel worden bijgewerkt.

Let’s hear it for the baby’s and break the record!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/serious-request-is-een-groot-succes/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>