«

»

Dec 23

Bericht afdrukken

Tussenstand Dag 5

Ik steun 3FM Serious Request

© 3FM Serious Request

 

En ook de voorlaatste dag is alweer tegen het einde aan het lopen.  Aan het einde van dag 5 van Serious Request komt DJ Sander Lantinga met de envelop waarin de tussenstand van dag 5 in zit. Zoals er al geschreven is in het artikel over de records van de afgelopen dagen blijkt al wel dat qua opgehaald bedrag we nu al ruimschoots boven vorig jaar zitten. We hebben op dag 5 van Serious Request 2012 al een tussenstand van €6.142.180. Dat is al een behoorlijke tussenstand!

Gisteren kwam het gelukkige nieuws dat er ruim vier miljoen euro is opgehaald. Nu is er op dag 5 al €6.142.180 opgehaald. Dat is een enorm bedrag en het is niet te bevatten hoe wij met zijn allen in deze economische tijden toch zo’n enorm bedrag bij elkaar kunnen doneren. Het tekent onze bevolking dat wij ons hart op de goede plek hebben zitten en Serious Request steunen. Serious Request 2012 zoals bekend in het tegen om babysterfte tegen te gaan zal nu al enorm blij zijn met het bedrag van 6.142.180 euro, dat nu al opgehaald is.

Morgen is de laatste dag, de slotdag van Serious Request 2012 en het Glazen Huis in Enschede zal dan morgen voor de laatste dag bewoond zijn door Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra. In deze laatste dag komen naar verwachting nog een groot aantal cheques van donaties die tot het laatste moment gewacht hebben. Het Rode Kruis zal tevreden zijn over het nu al ingezamelde bedrag maar het record staat op 8,6 miljoen, dit bedrag is vorig jaar gehaald in Leiden.

Wij wensen de 3FM DJ’s nog veel succes de laatste dag in het Glazen Huis in Enschede.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/tussenstand-dag-5/

1 reactie

 1. jeanne

  Lieve,lieve mensen,
  Jullie goals in het leven zijn geweldig!!
  Mijn vraag aan jullie is simpel,de echte amiricans? hebben jullie ooit nagedacht over dit probleem? Nou, ik wel! Hou zouden wij het vinden om als nederlanders in een reservaat te worden weg gestopt?
  Geen zeggen schap meer hebben over je mensen rechten?
  Jou land word je afgepakt?
  Het zijn waar je voor staat word als een minor issue afgedaan als of het niks is?
  Je identitied word van je af gepakt,je bent niet meer…. je home coming,je roots,een derde rangs burger….Misschien denk ik wel teveel na over deze gevolgen in een amerika dat er heel anders uit had gezien als nu! maar deze mensen verdienen ook onze steun!
  Een idee voor volgend jaar?
  den bosch staat er open voor!
  dikke kus van jeanne! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>