«

»

Dec 19

Bericht afdrukken

Veelgestelde Vragen Serious Request 2015

Glazen Huis Heerlen

Glazen Huis Heerlen

Vele berichten op Twitter en Facebook die allemaal dezelfde vragen stellen over Serious Request 2015. Dit jaar zijn er enkele veranderingen ondergaan aan het concept van het Glazen Huis. Giel Beelen heeft zojuist in een Periscope een aantal vragen beantwoord.

Is er nog een Sapjesalarm?
Nee, die komt er voorlopig niet. Waarom niet? Giel Beelen vond dat het allemaal wel wat minder qua toeters en bellen mocht. Er zal dus niet enorm overdreven om sapjes geroepen te worden in het Glazen Huis 2015.

Wie is de slaapgast in Serious Request 2015
Er zullen in de editie van Serious Request 2015 geen slaapgasten zijn. Ook dit is gedaan met het oog op het soberder houden van het evenement. Het doel is duidelijk geld inzamelen voor het goede doel, het Rode Kruis. De 3FM djs hebben besloten dat er in het Glazen Huis niet teveel poppenkast moet zijn. Er blijven soms wel gasten slapen in het Glazen Huis, alleen niet zo prominent als eerder.

Veiling TV? Hezelfde?
Ook bij Veiling TV vonden de DJs dat ze het doel voorbij schoten met de hele poppenkast eromheen. Dit item komt niet terug in het Glazen Huis in Heerlen. Er zijn natuurlijk wel genoeg veilingitems te zien op onze Serious Request 2015 veiling. Dit supporten de DJs ook enorm met het presenteren van veel leuke items.

Hoe kan ik doneren?
Je kan bellen naar 0909-1336. Je kunt bieden op de Veiling items, je kunt in actie komen. Kom naar Heerlen waar het Glazen Huis staat en doneer rechtsstreeks.

Waar kan ik de webcam zien?
Op onze website http://glazenhuis3fm.nl/live kun je de 3FM webcam en de webcam van het plein van Serious Request 2015 zien. Ook te zien natuurlijk op 3FM.nl/live

Wanneer komt de tussenstand?
Dit is iedere dag anders, hou de Sociale Media in de gaten. Vandaag is de Glazen Huis 2015 tussenstand in de TV uitzending vanavond.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/veelgestelde-vragen-serious-request-2015/

10 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Y.melgert

  Saaaaaaaiiii

  1. Bandit26

   Ja Y.melgert zeg dat wel ja. Er is nu echt geen ene reet meer aan. Ik kon me nog wel eens verheugen op een slaapgast maar nu. Pffff blijf ik daarvoor wakker. Saaaaaaaaaaiiiiiiiiiiii

 2. Bandit26

  Ja Y.melgert zeg dat wel ja. Er is nu echt geen ene reet meer aan. Ik kon me nog wel eens verheugen op een slaapgast maar nu. Pffff blijf ik daarvoor wakker. Saaaaaaaaaaiiiiiiiiiiii

 3. Mdg

  Waarom allemaal wat minder?? Het mag ook wel een beetje luchtig zijn. Nu wordt het wel heel serieus. Het doel is al serieus genoeg. Iets uitbundiger werkt (zeker voor de tv-kijker) veel aanstekelijker. Jammer

 4. Mark

  Zo jammer; met name de slaapgasten maakten het kijken de moeite waard.
  SR15 is by far de slechtste editie in jaren.
  Helaas ben er al na 3 dagen helemaal op uitgekeken.

 5. Bert

  Erg jammer, saaier minder kijkers en de dj’s nemen dus vooral zichzelf serieus. Minder kijkers is minder geld

 6. jen

  Erg jammer dit. Ik denk juist door b.v slaapgasten dat je meer bezoekers trekt en dus meer geld.
  Bovendien hebben deze meestal ook nog iets mee wat ook weer veel geld opleverd. Noem de kerstballen van nick en simon. Verder vind ik het erg saai met die dj challange. Veiling tv ook erg jammer je had dan een betere indruk wat er op de veiling stond. Wat mij betreft hebben ze dit jaar de plank compleet mis geslagen. Ik kon mij echt verheugen op een week serious request waar ik snachts graag wakker voor bleef maar ben dit jaar niet. Ik vind het een van de slechtste edities.

 7. Tobi

  Ik ben afgehaakt, war saai. Die ‘toeters en bellen’ zijn juist de jus waarom zou ik 24 uur gaan kijken naar een paar saaie dj’s dat kan ik het hele jaar al zien via de webcam.

  Conclusie is dat het nooit meer wordt zo als het was. Is dat erg? Niet per definitie. Zo voor de kerst wanneer er veel mensen vrij zijn dan veel geld ophalen voor een goed doel is een goed idee, maar de waarde van de entertainment is wel bepalend voor het succes.

  Natuurlijk, als je op een plein staat is het wel aardig en merk je de veranderingen misschien niet, maar als je ergens in de provincie in een woonkamer naar de TV kijkt is het erg saai te worden.
  En als Giel al die toeters en bellen niet wil dan wordt het misschien tij voor hem om Eric Corton te volgen naar Radio 1, daar kun je lekker radio maken zonder toeters en bellen’.

  Nu als alternatief maar naar Sky luisteren voor de nodig Christmas spirit.

 8. Ernest

  Jammer dat dan wel uitbundig en met veel toeters en bellen, de house party werd gehouden in het glazen huis. Dit kan dus schijnbaar wel. Laat me duidelijk zijn, ik vond dit het beste uur tot nu toe. Ook de tweets tijdens dat uur waren allemaal positief en talrijk. Ik vind het wat dubbel van Giel.

 9. Neel

  Vind er niets meer aan zonder Gerard Ekdom!
  Zat altijd aan de tv gekluisterd,maar nu bij elkaar nog geen 2 uur gekeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>