«

»

Dec 19

Bericht afdrukken

Wie zijn onze DJ’s? [1/4]

De Drie DJ's van 3FM

© Musicfrom.nl

Coen Swijnenberg, Gerard Ekdom en Timur Perlin, dat zijn de namen van de drie 3FM DJ’s die dit jaar in het Glazen Huis zitten. We weten allemaal dat zij hun eigen programma hebben op 3FM. De een is bekender dan de ander, de een is je persoonlijke liefhebber en de ander totaal niet. Vandaag en Morgen zullen we de drie DJ’s kort beschrijven. Zo leren we Coen, Gerard en Timur een stuk beter kennen.

Vanavond zal een artikel komen te staan over Coen Swijnenberg, daarna komt Gerard Ekdom en daarna zal Timur Perlin de revue passeren.

Door de webcam van het Glazen Huis in de gaten te houden leer je de DJs natuurlijk ook heel goed kennen. Ook kan je 3FM volgen via 101TV en 3FM.nl. Zij zullen in ieder geval hun uiterste best doen om geld in te zamelen voor het goede doel van Serious Request, help jij hen?

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/wie-zijn-onze-djs-14-2/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>