«

»

Dec 19

Bericht afdrukken

Wie zijn onze DJ’s: Coen Swijnenberg! [2/4]

Coen Swijnenberg

Coen Swijnenberg

Verder dan een radio DJ kennen wij Coen Swijnenberg helemaal niet zo goed. Vandaar dat we jullie laten kennismaken met Coen Swijnenberg. Geboren in De Bilt is Coen inmiddels al 31 jaar oud. Hij zit ook al een tijdje in het vak.

Coen begon op de leeftijd van elf met radio maken, dit deed hij op zijn slaapkamer. Zijn eerste baantje was bij Optimaal FM, een radiozender van Maartensdijk.  Hij stapte anderhalf jaar later over naar de lokale omroep van De Bilt.  In de loop van 2002 kwam hij dan  bij 3FM. Hij begon met een nachtshow wat twee keer in de week plaatsvond.  Hij combineerde deze nachtshow met een ochtendshow bij een radiozender in Utrecht. In februari 2003 stapt Coen volledig over naar 3FM.
Hij werkte pas sinds juli 2006 voor vast samen met Sander Lantinga.  In 2008 winnen zij samen voor de Coen en Sandershow de Gouden RadioRing!

Coen Swijnenberg was in 2008 en 2010 o0k al aanwezig in het Glazen Huis, toen in Breda en Eindhoven. Dit jaar is hij een van het trio die dit jaar in het Glazen Huis zit.

Een filmpje uit het Glazen Huis van 2010 waar Coen zich even laat meeslepen met een verzoeknummer:

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/wie-zijn-onze-djs-coen-swijnenberg-24/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>