«

»

Dec 19

Bericht afdrukken

Wie zijn onze DJ’s: Gerard Ekdom! [3/4]

Gerard Ekdom

Gerard Ekdom

Gerard Ekdom, wie kent hem niet. Toch weten jullie niet alles over deze man. Gerard is geboren in Utrecht en is inmiddels al 33 jaar oud.

Maar hoe is eigenlijk zijn carrière als radio DJ ontstaan? Gerard begon op 14 jarige leeftijd net zoals Coen bij de lokale Radio De Bilt.  Hij werkte een korte tijd bij de Stadsomroep Utrecht.  Hij stapte af op de dj Fred Siebelink die bij de Stadsomroep utrecht draaide. Door hem kwam Gerard bij deze omroep terecht. In 1998 begon zijn carrière bij 3FM. In de tussentijd draaide hij ook nog bij Magic FM en Hot Radio. Vanaf september 2010 start ‘Effe Ekdom!’, een radioprogramma met als presentator Gerard Ekdom. Samen met Giel Beelen doet hij in de nacht het programma ‘Ekdom in de nacht’. Alsof Gerard nog niets genoeg programma’s deed, ging hij samen met Michiel Veenstra een programma voor de vrijdagavond maken genaamd: ‘Ekstra Weekend’. Gerard sleepte dit jaar 2 prijzen binnen. De Zilveren RadioSter en samen met Michiel Veenstra wint hij ook de Gouden RadioRing voor ‘Ekstra Weekend’. Dit jaar is het de 6e keer dat Gerard in het Glazen Huis zit. En wat een sfeer maakt die man ook altijd.

Gerard Ekdom staat bekend om zijn imitaties en extreem goede playback kunsten. Hij zal ook dit jaar weer de sfeermaker worden!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/wie-zijn-onze-djs-gerard-ekdom-34/

1 ping

  1. Kennen wij Michiel Veenstra al? | Glazenhuis 3FM

    […] alweer en daar zitten drie 3FM DJ’s dan dagelijks radio te maken. Giel Beelen, Michiel Veenstra en Gerard Ekdom, het zijn allen DJ’s die elke werkdag te horen zijn. Terwijl Giel Beelen het ochtendprogramma […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>