«

»

Dec 19

Bericht afdrukken

Wie zijn onze DJ’s: Timur Perlin! [4/4]

Timur Perlin

Timur Perlin

“Wat leuk en wat kut” dit waren de woorden toen hij hoorde dat hij het Glazen Huis voor Serious Request in mocht. De eerste keer in het Glazen Huis, hij was er natuurlijk wel blij mee, onze Timur Perlin. De oudste van de drie mannen in het huis, namelijk 35 jaar. Timur is geboren in Groningen. Timur is ook al het langste in het vak, namelijk sinds 1992. Hier startte hij bij de lokale omroep Transmedia in Zaltbommel.


Tijdens zijn studie Journalistiek maakte hij zijn debuut bij NEW Dance Radio, wat nu bekend is als SLAM!FM. In 2003 komt Timur naar 3FM, als vervanging voor Claudia de Breij in de avond. Na een jaar is Timur alweer terug bij Yorin FM waar hij het programma Timur Open Radio presenteert samen met zijn side-kick Rámon Verkoeijen. Op dertig jarige leeftijd haalt hij een prijs binnen als aanstormend talent! In 2007 gaat Timur weer terug naar 3FM, als eerst nog achter de schermen bij de Coen en Sandershow maar al snel valt hij in voor andere 3FM dj’s.

Sinds 2008 heeft hij zijn eigen programma bij 3FM waar hij allerlei nieuwtjes aan de orde bracht. Door het vertrek van Eddy Zoëy was er een plek vrij op de zaterdag en zondag middag. Hierdoor kon hij Timur Open Radio starten. De bekendheid van Timur nam toe met onder andere Mama Appelsap! en Flirt je Stijf om kwart voor één.

Een interview met Jakhals Frank over Mama Appelsap en Timur:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.glazenhuis3fm.nl/wie-zijn-onze-djs-timur-perlin-44/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>